2022 Het Grote Ontwaken en de Nieuwe Wereld
10 november 2023 

2022 Het Grote Ontwaken en de Nieuwe Wereld

Het grote ontwaken en de start van de Nieuwe Wereld 

 

Meer en meer mensen ontwaken iedere dag. Alle protesten wereldwijd dringen steeds meer door, ondanks de vervormde weergave via de media.

Steeds meer mensen gaan zich verdiepen in wat er nu eigenlijk echt aan de hand is. Zeker als je gaat twijfelen aan de prikken, omdat deze blijkbaar nauwelijks enig soelaas bieden. 

Nu er steeds wordt aangedrongen op wéér een volgende prik, ga je je toch afvragen wat de waarde ervan is als je leest over de enorme oversterfte onder de gevaccineerden. En dat is zeker een erge trieste ontwikkeling. 

En nu dringen de berichten door in de media dat de fabrikanten erkennen dat al die prikken juist je immuunsysteem afbreken en dat de PCR testen geen waarheidsgehalte hebben.

 
 Het was allang bekend maar werd wereldwijd onder het tapijt gedrukt. De angst moest blijven, voor het virus, voor het eventuele besmetten van elkaar etc. De bewijsmaterialen van de waarheid werden van internet gehaald en die wetenschappers werden ontslagen of simpelweg vervolgd. 

 

Science Fiction of werkelijkheid?

Als je je al meer hebt verdiept in wat er echt aan de hand is, was je ongetwijfeld al van verbijstering achterover geslagen. 

Het lijkt wel science fiction, maar helaas is het dat niet. Het is de werkelijkheid.

Maar ondertussen slaat de angst en vertwijfeling toe.
 De hele wereld is in de greep van het virus en alle maatregelen, juist of onjuist.

Je hele persoonlijke wereld staat te schudden. Wat gaat de toekomst ons in vredesnaam aandoen? En onze kinderen? In wat voor wereld moeten zij leven? Wat gebeurt er allemaal?
 Wie kan ik nu nog vertrouwen?

Wat klopt er nog van wat je nu ontdekt; het ene vreemde verhaal na het andere dringt tot je door. En dan de wereld om je heen, Je wilt toch je emoties en angsten delen, echter het tegendeel gebeurt. Iedereen reageert op zijn of haar eigen manier. En dat leidt zelfs tot onenigheid met je vrienden en je familie.
 Zelfs je baan staat op de tocht.


 Of sluit je je af, beschaamd dat je eerst alles hebt afgedaan als gezwets??
 Omdat je nu moet begrijpen dat zij wellicht toch gelijk krijgen. Wat een schok. Wat nu? 

 

Complotdenkers

Ja inderdaad; dat is het ook.
 Een complot tegen de menselijkheid, opdat een groot gedeelte van de aardbolbewoners gaat sterven en dat er een speciaal type mensen overblijft die als robots wordt bestuurd.  

Dit complot is in elkaar gezet door een groep psychopaten zonder enige emoties.
 Dat complot is al rond 1850 in gang gezet, van familie op familie en in hun vriendenkringen doorgevoerd.  
 Het enge is echter dat deze families de allerrijksten zijn op de wereld.
 Zij hebben alles in hun macht. En dan spreek ik over alle grote bedrijven van voedsel, telecom, verzekeringsmaatschappijen, investeringsmaatschappijen, banken en agricultuur.


 Het is één grote pyramide met deze 5 families in de top..
 Als zij de stekker uit internet of elecitriciteit halen of gif ergens instoppen, zoals de wolken met gif ( de chemtrails), het beroemde landbouwgif en het 5Gnet, dan geeft dat effecten over de hele wereld .  We worden al tientallen jaren vergiftigd via ons voedsel met gevolg obesitas, diabetis, ADHD, kankers. 

Allerlei proeven worden er bedacht en nu uitgevoerd waarmee het menselijk DNA wordt beschadigd en ons immuunsysteem wordt verzwakt. Zoals nu met de injecties die als vaccin worden opgedrongen. 

We zijn allemaal afhankelijk gemaakt van deze bedrijven. Van onze internetverbinding tot ons toetje en wc papier toe; zelfs de zaden die de boer in zijn biologische landbouw gebruikt.

Onder de invloedsfeer van deze groep  mensen , de “Elite “ , valt ook de World Health Organization (WHO) en het World Economic Forum (WEF).Zij willen de wereld economie en gezondheid hervormen, via het programma :”The Great Reset “. Dit programma creëert bepaald geen vrijheid voor de mensen, laat staan voor ondernemers.
Deze organisaties hebben de regeringsleiders en ministeries volledig in de houdgreep weten te krijgen.
Zelfs het merendeel van de media, de kranten en televisie. Virologen en andere wetenschappers, universiteiten worden veelal gefinancierd door deze grote bedrijven, de farmaceutische industrie, beleggingsmaatschappijen en door China, zodat er wordt onderwezen ten gunste van financiers.  

Slechts een enkeling in de regering staat nog buiten hun krachtenveld en ondervraagt de kamer met kritische vragen; dit is gelukkig wel te volgen op YouTube. Tevens vinden vele wakkere individuen wereldwijd onofficiële kanalen om hun kennis te delen. 


chemische wolkenstrepen Chemtrails??

Ja, het is te bizar voor woorden.

Vandaar dat al die miljoenen mensen over de gehele wereld vreedzaam lopen te demonstreren tegen de vrijheden die ons ontnomen worden.  Want we willen niet leven en gevolgd worden zoals in China al gaande is waarbij de bevolking dag en nacht gecontroleerd wordt. 

Dit systeem wil de “Elite “ ook realiseren met de hulp van het vaccinatiepaspoort en met de injectievloeistoffen, zodat iedere persoon gevolgd kan worden. Nu willen overheden zelfs de kleine jonge gezonde kindertjes gaan inenten, zodat hun lichaampjes al gaan wennen aan het robotmateriaal en zo al van jongsaf aan via de 5G palen traceerbaar worden.

 Dit is toch te zot voor woorden. Dit wil je toch niet??

We moeten opstaan tegen dit MEGA onrecht.

 

Gelukkig is het tij aan het keren. 

Wellicht en hopelijk behoor jij ook tot de groep “wakkeren”, zoals we onszelf noemen en ben je al op de hoogte van de veranderingen.
 Het is moeilijk om te accepteren dat de werkelijkheid een walgelijk en gruwelijk verhaal is, en zeker geen ver-van-je-bed situatie. We zitten er middenin.

Niets blijft zoals het was. 
 Dat is op zich ook niet zo erg; er ontstaat al een nieuw BEWUSTZIJN met nieuwe creativiteit en inventiviteit.
 Het huidige politiek en juridische systeem is tot op het bot verrot; hopelijk krijgen we ook een nieuw soort politiek en bestuur, ander onderwijs, waarin de leerkrachten weer met plezier werken en de jeugd kunnen inspireren om een mooie liefdevolle toekomst te starten.

Virtual Reality

Mark Z.  van Facebook heeft weer een nieuwe manier bedacht om door de wereld te lopen met een apparaat wat je voor je ogen kunt houden waardoor je de wereld met je vrienden in en uit kunt zoomen en alles visueel kan veranderen:   Virtual Reality met Meta, het moederbedrijf van Facebook..
 De werkelijkheid wordt met de dag absurder en in mijn ogen ook beangstigender.
 Ze willen van iedereen een robot maken. 

Daar wil je toch geen deel van uitmaken?

Gelukkig is er een kentering waar we ook al mee bezig zijn.
 Misschien heb je het al gehoord en gevoeld:  

Er hangt een andere vibratie in de lucht; je voelt dat er iets staat te gebeuren.
Je lichaam moet er nog even aan wennen, waardoor je je soms een beetje vreemd voelt, door deze nieuwe hogere energieën. 

Het wordt ook een RENAISSANCE genoemd, herboren worden in een mooiere nieuwe wereld en een totaal nieuw tijdperk.
 Iets zó totaal anders dan wat wij ooit hebben meegemaakt.

De Nieuwe Wereld

Een wereld gefundeerd op de basiswaarden liefde en mededogen.

Een wereld waar we weer het gevoel terugvinden dat we allemaal mensen zijn die het beste met elkaar voor hebben in lief en leed. Niet dat ik wil beweren dat je dat gevoel kwijt was, maar door de enorme stress en angst werden we als mensen uit elkaar gedreven in kampen van gevaccineerden en ongevaccineerden met beschuldigingen heen en weer.

Deze vijandigheid is opzettelijk gecreëerd, waardoor er geen plaats meer bleef voor de noodzakelijk mooie energie en liefde, die wij elkaar kunnen geven.
Dat vergif van vijandigheid moet verdwijnen want dat werkt altijd als boemerang, het breekt je af. Het ontwikkelt juist de gevoeligheid voor ziekten. Stress is uiteindelijk voor 95% de reden van alle ziekten. 

Juist die hogere energie frequentie zorgt ervoor dat we aan een sterk immuunsysteem kunnen bouwen en een gezonde body en mind, stress kunnen oplossen en kwijtraken.

Door liefdevol in het leven te staan, kom je lekker in je vel te zitten. 

energie flits

Kijk naar het universum en vraag om begeleiding.
 Sta open voor inspiratie.

Een nieuwe en mooie toekomst staat je te wachten.
 Iedere dag opnieuw.
 Jij bent de schepper van je nieuwe mooie toekomst.

Wil jij je toekomst veranderen en meer in eigen hand hebben of simpelweg (??) je passie en droom achterna?

Lees verder hier: https://happywomensclub.nl/aanvraag-inspiratie-checklist/

 

 

 


Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ontdek Gratis :


De genezende Kracht van Mindfulness en meditaties

Meditatie en Mindfulness