Wég met je gepieker! - Happy Womens Club

 Heb jij last van veel gepieker, zorgen, problemen waar je maar geen oplossing voor vind? 

Je slaapt slecht, je bloeddruk is wellicht al te hoog, je voelt de spanning in je lijf en bent niet meer jezelf.
De zorgen in je hoofd gaan overal in je lijf zitten.
Je hebt wellicht last van je darmen, hartkloppingen, gaat teveel eten ( snoepen) of juist te weinig eten.
Je krijgt pijn in je spieren of je botten en het maakt je depressief. Hoe kom je daar vanaf? 

De dokter komt met medicijnen maar die maken je duf en je voelt je absoluut niet echt lekkerder.
Als holistisch coach benader ik je probleem door te zoeken naar de echte reden van je ongemak,
je lichamelijke of geestelijke probleem. 

Ik heb een methode ontwikkeld waarmee ik je kan helpen en waardoor je vermoedelijk in een
overzichtelijke en korte serie stappen helderheid krijgt en vervolgens help ik je bij de oplossing
van jouw specifieke probleem. Hoe we dat kunnen doen, lees je hier :  

 
Toen ik Mercedes ontmoette, had ik erge last van vermoeidheid, pijn overal in mijn lijf en spieren, slecht slapen en ik raakte  daardoor steeds depressiever. Ik had al 2 jaar de nodige medicijnen gekregen van de huisarts, maar dat maakte mij nog erger ziek. Ik werd radeloos. Toen Mercedes mij aansprak vertelde zij dat haar holistische manier van aanpak een hele andere benadering van mijn kwalen zou betekenen. Dit sprak mij aan erg aan.
Tijdens het eerste gesprek bleek dat er trauma’s waren uit zowel mijn vroegere baan en als uit het verleden van mijn echtgenoot die aan de grondslag lagen van mijn ziekte en depressiviteit. Met haar Emotional Health Tracking Codes – methode heb ik deze pijnpunten kunnen benoemen en vervolgens onschadelijk kunnen maken. Ik voelde mij al na de eerste paar gesprekken enorm opgelucht en werd al snel een stuk opgewekter. Mijn lichaam ging ook weer functioneren en ik kreeg steeds meer energie terug.
Met de oefeningen die ik moest doen werd in korte tijd de intensiteit van het verleden als het ware weg gesmolten. Zowel geestelijk als lichamelijk ben ik enorm opgeknapt. Geen fibromyalgie klachten meer. Heerlijk!
Nu ben ik weer actief met zingen, schilderen en tuinieren. Haar oefeningen, speciaal voor mij geschreven, gebruik ik soms nog wel eens als er toch weer spanningen ontstaan of als ik wat minder goed slaap. Het is erg fijn dat ik dat zelf kan toepassen in enkele minuten en dan ook weer gauw in balans terug ben.
Ida B.
Huisvrouw

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacy policy
Scroll naar top