Privacy Disclaimer

Privacy Wet

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en ga zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.
Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookie-beleid.
Je gegevens zijn absoluut veilig en worden NOOIT aan derden verkocht!

Privacy verantwoordelijkheid:

Voor de leesbaarheid van dit document heb ik gebruik gemaakt van de ‘ik-vorm’. Waar ‘ik’ of ‘mijn’ staat
wordt de eenmanszaak Montolza Prosperity en Mercedes Productions bedoeld.

Ik, Mercedes Choufoer via Montolza Prosperity – Montolzabizz – Mercedes Productions –
de websites :  FollowMercedes.com en/ of Rebuildyourenergy.com – en Happywomensclub.nl
neemt jouw privacy heel serieus en ik ben de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens
in de zin van de AVG wet en de Wet Bescherming Persoonsgegevens (hierna: Wbp).

Ik ben me er van bewust dat je vertrouwen stelt in mij. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen.
Op deze pagina laat ik je weten welke gegevens ik verzamel wanneer jij mijn websites gebruikt, waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik hiermee jouw gebruikservaring verbeter.
Tevens informeer ik je over wat ik met persoonsgegevens doe en waar je toestemming voor kan verlenen.

Dit cookie & privacy beleid is van toepassing op de diensten van mij via bovengenoemde websites.
Je dient je ervan bewust te zijn dat ik niet verantwoordelijk ben voor het privacy beleid van andere sites en bronnen, zoals de sociale media als Facebook, linkedIn, Pinterest, Instagram , Youtube of eventuele anderen.

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het cookie & privacy beleid en e voorwaarden die van toepassing zijn op deze website.
Ook wanneer je offline gegevens met mij deelt, ga je akkoord met dit privacy beleid.

Ik respecteer de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld.
Als je niet met dit cookie & privacy beleid akkoord wenst te gaan, verzoek ik je het gebruik van mijn diensten, waaronder het bezoek aan mijn websites te staken en reeds verleende toestemmingen te heroverwegen. Denk er in dat geval ook aan dat het je ook dan vrij staat om eventueel nog aanwezige cookies te verwijderen,
in het geval je deze geaccepteerd hebt.

Vragen? Opmerkingen? : Neem contact op met : mercedes@followmercedes.com

Over mij :
Mijn gegevens ten aanzien van alle boven genoemde websites zijn:
Mercedes Choufoer – Les Bordes Basses – 46250 Marminiac –
Siret nr. 504 923 053 00012

Wat zijn persoonsgegevens? Jouw persoonsgegevens bij bovengenoemde bedrijven en websites .

Hieronder geef ik een zo volledige opsomming van hoe ik persoonsgegevens verzamelt en opslaat, en waarom.

Wat zijn persoonsgegevens? Ieder stukje informatie waarmee je een persoon identificeert. Ook je zakelijk mailadres of een IP adres.
Daarom gelden de privacy regels voor zowel bedrijven als consumenten.

Welke gegevens verzamel ik?
Wanneer jij je online aanmeldt voor een gratis weggever, het contactformulier invult, een offerte aanvraagt of andere aanvragen doet
voor een van mijn diensten, zal aan jou gevraagd worden om gegevens in te vullen. Ik verwerk in dat geval alleen de gegevens die je zelf verstrekt.
Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voornaam;
  • E-mailadres;
  • adres en woonplaats
  • Telefoonnummer of skypeadres;

Met welk doel worden de persoonsgegevens gebruikt?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Je naamen e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van nieuwtjes, commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor Facebookadvertenties.
    Ik doe dit alleen met gegevens die ik verkregen heb via het downloaden van gratis documenten, niet met gegevens die via ons contact- of offerteformulieren
    binnengekomen zijn. Ik voeg nooit zelf je emailadres toe aan een mailinglijst!
  • Je naame-mailadreswebsite en telefoonnummer en/of skypeadres die jij invult bij een formulier voor een offerteaanvraag, worden gebruikt
    om een offerte te kunnen maken. Zulk formulier komt in mijn mailbox en wordt daar 5 jaar bijgehouden.
    Wanneer jij het contactformulier invult, zijn slechts jouw voornaam en e-mailadres nodig om jou van een reactie te kunnen voorzien.
  • Je volledige naam, emailadres en fysieke adres gebruik ik voor het maken van facturen als je een dienst aankoopt.
  • Je telefoon of skype adres alleen als jij deze expliciet aan mij hebt doorgegeven voor coachings gesprekken of als vriend naar vriend.

Door de gegevens te verstrekken geef je mij toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken.
Bovendien zijn een aantal van deze gegevens noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst, als er bepaalde diensten voor je moeten uitgevoerd worden.
Wij verwerken jouw gegevens dus op grond van artikel 8 sub a en sub b Wbp.

Met wie delen we je persoonsgegevens?

Mailingprovider

Je persoonsgegevens worden opgeslagen op servers van een mailingprovider zoals ActiveCampaign. De servers van Active Campaign zijn gevestigd in de Verenigde Staten.
Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework.
Check hoe  ActiveCampaign met de privacy van je gegevens omgaan.

Retargeting

Daarnaast delen wij gegevens, die we verkregen hebben via het downloaden van een gratis document, met Facebook om zo advertentiedoelgroepen te maken.
Meer informatie over het privacybeleid van Facebook vind je hier. Jouw gegevens kunnen door Facebook ook worden doorgegeven naar de Verenigde Staten.
Ook deze doorgifte van gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over de doorgifte van gegevens naar de
Verenigde Staten door Facebook vind je hier.

Varia

Als jij je voor webinars registreert, kan dit zijn via GoToWebinar (bekijk hier hoe zij omgaan met privacy) of WebinarJam (bekijk hiehoe zij omgaan met privacy)

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen.
Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

In ’t kort, zowel ik als mijn providers stellen alles in het werk om jouw persoonsgegevens veilig te houden.

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op uw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst.
De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Advertentiecookies
Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vind je hier. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

Google Analytics
Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden.

Social media
We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons.

Van de volgende social media-kanalen hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacy verklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan. We helpen je alvast op weg door hieronder de links naar de verschillende privacy verklaringen met je te delen:

Uitschakelen en verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Bewaartermijn 
Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.

  • Wanneer jij je uitschrijft voor mails, wordt je op een uitschrijflijst gezet die NIET meer gemaild wordt.
    Evenwel blijf je nog maximaal een jaar in het systeem tot ik de uitschrijflijst volledig verwijder.
  • Wanneer je klant bent, worden de facturen met jouw gegevens behandeld met een bewaartermijn volgens de wettelijke verplichtingen.

De bovenstaande termijn geldt, tenzij er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Meldplicht datalekken 
Worden er persoonsgegevens gemist of verloren? Dan melden we dat bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Bij een ernstige datalek of gevaar voor de personen erachter, moeten we ook de betreffende personen rechtstreeks informeren.
Rechten
Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken.
Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren.  Als je wil weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken,
dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken.
Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via Mercedes@followmercedes.com

Wijzigingen 
Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.