Energiek en Superfit worden?

Wil jij ook graag dagelijks lekker fit en energiek aan de dag beginnen? Daar heb je Energie voor nodig. 

Oftewel Life Force Energy, of zoals de Chinezen het al 5000 jaar noem Chi.

 De enorme hoeveelheid stress van tegenwoordig verbruikt heel veel van je energie.

Ik ben gepassioneerd energy coach en heb een serie van 25 video’s opgenomen waarin in je kunt zien hoe je met dagelijkse kleine acties het energie niveau kunt verhogen en frisse nieuwe energie door je lichaam kunt laten stromen. Je gaat je op slag fitter voelen, je immuun systeem wordt sterker en je bent beter in staat om heldere oplossingen te nemen in je
dagelijkse bestaan.

 

Deze energie heb je nodig om alle organen en andere onderdelen van je lichaam te laten functioneren. Je hersenen hebben ook dagelijks nieuwe energie nodig.
En die energie krijg je niet alleen door goed voedsel binnen te krijgen, maar vooral Chi. Misschien heb je wel gehoord van Qi-Gong, of Chigong. Dat betekent energie in beweging. 

Door midddel van mijn  Life Force Energy oefeningen ( exercises) blijft de energie in beweging om je lichaam en geest gezond te houden. En als je body en mind lekker functioneren kan jij het leven aan en hoef je niet ziek te worden. Dan kan je de dagelijkse stress ook aan.

Deze super simpele oefeningen kan iedereen doen, welke leeftijd je ook hebt. Als je 10-15 minuten per dag hieraan besteedt draai je de klok van je leeftijd achteruit in plaats van vooruit. Fantastisch toch!

Je kunt nu kennis maken met de Life Force Energy 

serie van 25 video’s voor een gereduceerde prijs .

Probeer het nu voordat de  proefweken voorbij zijn en geef je klik op de button hiernaast