Behandelplan klachten - Happy Womens Club

Behandelplan en waarom Coaching door Mercedes Choufoer

Heb jij last van lichamelijk klachten door stress en / of depressies ?

Zit je in een vicieuze cirkel van zorgen war je niet uit komt?

Wil  je dolgraag een punt zetten  achter je slapeloze nachten,  je hoofdpijnen, je  angstaanvallen in je slaap, je uitgeputte en waardeloze gevoel, je onmacht om je te kunnen concentreren?

Dan kan ik je helpen.

Of heb je last van een Post Traumatische Stress syndroom en wellicht schaamte of angst om de straat op te gaan en mensen te ontmoeten…laat staan weer aan het werk te gaan……..dan heb ik de juiste methodes om je te helpen.

Deze behandel methodes zijn succesvol en wereldwijd bewezen!

Met de Health Tracking Codes in combinatie met Energy Medicine oefeningen ga ik je laten zien dat er wel degelijk een effectieve en snelle oplossing bestaat om je trauma’s de baas te worden. Na enige oefening raken ze opgelost in je hoofd, je hart en in je emotionele belevings wereld.
Want deze emoties verlammen je en maken je ziek. En dat is heel vervelend en heel slecht.
En je bent veel te jong om een beetje “achter de geraniums”  te gaan zitten en de wereld op afstand te bekijken.
En aan je gezondheid gaan we tegelijkertijd ook werken, zodat je ook lichamelijk weer fit en energiek word.
Er zal weer frisse gezonde energie door je lichaam gaan stromen,
naar al je organen en je lijf wordt weer helemaal gezond en in balans.
Je zult weer kunnen gaan functioneren, zodat je partner weer trots en blij met je is.
Je gaat weer een normaal leven leiden, plezier hebben en kunnen lachen en wellicht dollen met je kinderen. En gerespecteerd worden door je omgeving en vooral door jezelf.
Maar wie ben ik ?
Ik ben Mercedes Choufoer, nuchtere Amsterdamse met een intense levenservaring op allerlei fronten. Ik ben zelfstandig ondernememster sinds 1976 en houd mij sinds 1997 bezig als life-en Energy coach met het helpen van mensen met klachten als slecht slapen, oververmoeidheid, hoofdpijnen, depressies, die leiden tot burn-out, fibromyalgie, allergieën en tientallen andere ernstige aandoeningen. Verder schrijf ik boeken over allerlei gezondheids- en anti-stress en burn-out onderwerpen. 

Via mijn puur natuur methode en Life Force Energy ga je weer lekker in je vel zitten en jij zelf zal in staat gesteld worden om je  lichaam zelf te genezen met mijn  hulp en toepassing van mijn coaching methodieken.

Met deze bijzondere en unieke Health Tracking Codes  kan je ieder probleem, kwaal of ziektebeeld behandelen en sterk verminderen . Soms ook oplossen, maar dat kan ik niet van te voren garanderen.

 
Ondanks alle gebeurtenissen in mijn leven ben ik een opgewekt en positief mens gebleven. Ik heb geleerd met alle tegenslagen om te gaan en weer terug in mijn kracht te komen.
Met deze methoden wil en kan ik jou ook helpen, zodat je weer met plezier aan iedere nieuwe dag begint. Geen hoofdpijn, buikpijn, hartkloppingen, slapeloze nachten meer of andere ( traumatische ) belemmeringen om je goed te voelen. Samen kunnen we de problemen oplossen met mijn coaching programma’s.
Niet alleen je gezondheid maar ook je zelfvertrouwen en je stress bestendigheid worden versterkt. Ik bied je tevens veel inspiratie, motivatie en creativiteit in denken en doen.

Neem nu een besluit en investeer in jezelf en je toekomst.

Neem hieronder op de groene knop  kontakt met mij op voor een persoonlijk gesprek, zodat ik kan gaan begrijpen waar jouw probleem en pijnlijke ervaring(en) liggen. 

Via Skype of Whatsapp kunnen we in alle rust en stilte eerst even kennismaken met elkaar. Ik maak dan 20 minuten voor jou vrij. Daarna geef ik je een advies wat mij het beste lijkt te zijn voor jou. Dit verplicht je tot niks. Alles wat je mij vertelt blijft onder ons en wordt met de hand genoteerd op papier, wat altijd de openhaard in kan als het niet meer nodig is. Lekker ouderwets en privé.

Als je nu binnenkort met de behandelingen kunt beginnen, ben je voor de zomervakantie al lekker in vorm om te genieten van je vakantie.

Je terugkeer in de wereld waar je wilt zijn en deel van wilt uitmaken !

Wil je meer lezen over het behandelplan, klik op de knop hieronder 

Schrijf je hier in voor een gratis en vrijblijvend persoonlijk gesprek, 

zodat ik je snel kan helpen met deze unieke en baanbrekende methode.

 

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacy policy
Scroll naar top