Dromen zijn geen bedrog - Happy Womens Club

Dromen zijn geen bedrog

geel-landschap - kopie

Je bent 50 of ouder en je hebt geen zin om door te leven zoals je nu doet. Je bent vokomen uitgekeken op je werk, op je huwelijk of op je leefomgeving. De fut is er wel uit. 
Maar de vraag is : Wat dan?? 
Hoe kan je dat veranderen ? En is dat wel verstandig? En………..heel veel vragen schieten door je hoofd.

Je hebt wel idealen en wensen, maar die verwijs je meestal maar naar het rijk der fabelen. Dat is voor jou toch niet weggelegd. Althans dat denk je!

Maar als ik je vertel dat je veel en veel meer kunt dan je zelf denkt. En dat verzin ik niet. Dat is gewoon zo!

Maar er is altijd wel iets wat je tegenhoudt in het uitwerken van die droom of wens. Maar dromen zijn niet bedrog. En zeker niet als ik je ga helpen om jouw wens te realiseren. Dan kan er een hele nieuwe en fascinerende wereld voor je open gaan! 

Je krijgt prompt weer zin en plezier in het leven.
Voor ieder probleem is er een oplossing.

Het is mijn passie om jou te helpen weer voluit gelukkig te worden en energiek en opgewekt in je leven te staan.

Het is nooit te laat om nieuwe doelen te stellen en deze ook te realiseren. Niets is onmogelijk! 

Of het nu in de werksfeer zit, of in de relationele sfeer, of in je gezondheid. Of in je levensinvulling qua tijd en financiën.

 

Hoe eng lijkt het jou om uit je comfortzône te stappen?

Wat heb jij er voor over om gelukkig te zijn en weer blijheid te voelen en uit te stralen naar je omgeving? Want als jij blij bent ziet iedereen dat. En dat is heerlijk en leuk. Je voelt dat het leven er weer toe doet. Dat je iets bij kunt dragen aan de wereld of wellicht je eigen kinderen toont dat moeders ook een modern vlot mens is dat lekker wil leven.

En dat je van jezelf houd. Want dan pas ga je weer voor jezelf zorgen. En als je jezelf op de 1e plaats durft te zetten, dwingt dat respect af. Misschien wordt het ook wel eens tijd dat je voor jezelf gaat leven in plaats van voor je omgeving loopt te zorgen. 
De liefde voor jezelf maakt dat jouw liefde voor anderen veel mooier en echter wordt. En dan krijgt het leven een veel mooiere kleur.

Dus schroom niet en kom op voor jouw leven en jouw toekomstdroom.

Om je denken op weg te helpen heb ik een programma gemaakt voor 2 weken met daarin een serie van 12 video’s , één voor iedere dag, aan de hand van  de stelling : “Goede Voornemens”, want daarmee begint het vaak. 

Live Your Dream

In deze serie video’s stel ik je steeds een soms kritische vraag  waarom en waarmeee je jouw toekomst zou willen of kunnen veranderen.
Over jezelf en met suggesties  over zaken waarover je redelijk zeker wilt zijn voordat je je toekomstdroom gaat bouwen.  Een interessante start met een werkboekje en de mogelijk het e-book 
 “Ken ik Mijzelf  ”  te kunnen downloaden.

De beste start voor een nieuwe toekomst : 

12 Video’s om te testen en te onderzoeken hoe en waarom je je toekomst wilt veranderen en wat de consequenties kunnen zijn.

Deze serie kost slechts € 49,00

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacy policy
Scroll naar top